Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Umumi amacı insanların binayı ziyan görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yer aldatmaır.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı aralık otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı kabil.

Özellikle duygun ve kıymetli materyallerin evetğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın takkadak insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın bapsı son radde ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çısoy tütünın ve faik ısının dışarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu gibi mümkün.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya essah ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

CMD Maden; kaliteli ve sağlıklı yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın güvenliği konusunda mütehassıs ekibiyle Türkiye genelinde iş vermektedir.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page